Er zijn verschillende manieren om een taak of opdracht te gaan inplannen.

Je kan ervoor kiezen dit te doen o.b.v. een werknemer. Dan zoek je de werknemer op en bij die werknemer plan je dan een taak in.

1. Ga naar planning in de toolbalk aan de linkerkant en kies voor werknemers links van de planning.

Indien je hiervoor kiest plan je een taak in bij aangemaakte werknemers. Alle werknemers worden weergegeven in het overzicht dat je nu te zien krijgt.

Een werknemer kan je meteen bijwerken door op het potloodje te klikken bij de naam.

2. Ga naar de juiste datum waar je een taak wil gaan inplannen. Klik op het vak dat de datum met de werknemer verbind.

Vervolgens krijg je dit scherm te zien:

3. Vul de ontbrekende gegevens in of werk deze bij.

4. Klik daarna op bewaar. Meteen hierna wordt de taak ingepland op de opgegeven data en bij de opgegeven werknemer.