Een taak kan via verschillende manieren worden ingepland. Op basis van het project, op basis van werknemers, op basis van een team of gewoon met te starten vanaf het begin.

Een algemene taak inplannen

1. Ga naar planning in de toolbalk aan de linkerkant en klik op het plusteken in de rechterbovenhoek.

Vervolgens krijg je dit scherm te zien:

Op deze manier start je met het inplannen van een taak zonder er op voorhand al tijd is ingevuld of een persoon is toegekend.

2. Vul alle gegevens in.

3. Klik daarna op bewaar. Meteen hierna wordt de taak ingepland op de opgegeven data.

Je kan ook de algemene info van de taak bekijken door op het Info icoontje naast de taak te klikken.

Om een overzicht te krijgen welke taken al zijn ingepland en welke niet, kan je gebruik maken van de filter rechts.