Alvorens je projecten en mensen kan gaan inplannen moeten eerst die bedrijven en mensen worden toegevoegd aan jouw Prixo account.
De bedrijven waarvoor zal gewerkt worden voeg je toe bij: bedrijven.
Ook het toevoegen van contactpersonen is belangrijk. Bekijk hoe je contactpersonen kan toevoegen.

Een bedrijf toevoegen

1. Ga naar bedrijven in de toolbalk aan de linkerkant en klik op het plusteken in de rechterbovenhoek.

Vervolgens krijg je dit scherm te zien:

2. Geef de nodige gegevens in van het bedrijf en klik op aanmaken. Het is verplicht de bedrijfsnaam in te geven en een type toe te kennen.

3. Eens het bedrijf is aangemaakt kan je meer gegevens toevoegen.

• Zo kan je de commerciële naam van het bedrijf aanvullen.
  • Opmerkingen ingeven die van belangrijk zijn om in acht te houden bij dit bedrijf.
  • Contactpersonen toevoegen van het bedrijf. Bekijk hoe je contactpersonen kan aanmaken.
  • Adresgegevens ingeven.

Daarnaast kan ingegeven worden of de facturatie gegevens verschillen van het hoofdadres van het bedrijf.

Een bedrijf bewerken of verwijderen

1. Ga naar bedrijven in de toolbalk. Nu zie je alle bedrijven opgelijst.
  2. Klik op het oogje achteraan de naam van het bedrijf om dit bij te werken. Aan de hand van het potloodje kunnen gegevens worden toegevoegd, verwijderd of bijgewerkt.
  3. Klik op het kruisje achteraan de naam van het bedrijf om dit te verwijderen.

Bijwerking opvolgen

Om op te volgen wie welke bewerkingen heeft gedaan aan een bedrijf kan dit eenvoudig via de geschiedenis.

1. Ga naar bedrijven in de toolbalk. Nu zie je alle bedrijven opgelijst.
  2. Klik op het oogje achteraan de naam van het bedrijf.
  3. Klikt op de tab geschiedenis. Nu verschijnt een lijst met alle bijwerkingen die werden doorgevoerd door wie en wanneer.

4. Om een bewerking in detail te bekijken klik je op het oogje achteraan de bewerking.