1. Ga naar projecten in de navigatie. Nu zie je alle projecten opgelijst.
  2. Klik op het oogje achteraan de naam van het project.

Ga naar het tabblad tijdsregistratie

Bij het tabblad tijdsregistratie kan je heel eenvoudig alle gepresteerde uren opvolgen per taak die vallen onder het project.

• Je ziet op welke taak tijdregistratie werd ingegeven en door wie
  • Je kan de datum en uren opvolgen die werden geregistreerd op de ingeplande taak
  • Per taak kan de planner de tijdsregistratie gaan accepteren.

Door op de knop accepteren te klikken, kan je eventueel info gaan bijwerken alvorens als afgewerkt op te geven.